Verlaak

Over ons

Over ons

Over Verlaak Consultants

Wie wij zijn

Wij zijn een familiebedrijf dat al 30 jaar is gespecialiseerd in het geven van subsidieadvies en juridisch advies.

Wat we doen

Wij zijn actief op het gebied van subsidieaanvragen voor zowel het (mkb-)bedrijfsleven als voor non-profitorganisaties. Daarnaast staan wij zowel particulieren als ondernemers bij wanneer er juridische kwesties spelen.

Directeur

Mr. Hans Verlaak

Overna ruim 30 jaar subsidieadvies kan ik wel stellen dat ik inmiddels de seniorstatus heb bereikt. Het mooie aan het werk is dat geen enkel project hetzelfde is. Je moet telkens opnieuw proberen de meerwaarde ervan te onderbouwen. Dat maakt het werk zo leuk, zeker als de subsidieaanvragen gehonoreerd worden.

Nevenactiviteitenik ben verbonden aan de Hogeschool Rotterdam, waar ik colleges geef over subsidies en overheidsfinanciën. Ondertussen heb ik heel wat (oud)studenten met het subsidievirus besmet die vervolgens een eigen consultancybedrijf hebben opgestart. In mijn vrije tijd maak en luister ik graag naar muziek.

Contact: Hans@verlaak.nl

Adviseur

Dr. Jos Verlaak

Overik ben regelmatig – op oproepbasis – betrokken bij de grotere en technisch wat meer ingewikkelde projecten binnen Verlaak Consultants BV. Denk hierbij aan meerjarige milieu- en energiebesparingstrajecten bij klanten. Chemie en techniek zijn mijn werkvelden. Ik heb scheikunde gestudeerd aan de Radboud Universiteit en de doctorstitel mogen behalen.

Nevenactiviteitennaast het werk bij Verlaak Consultants BV ben ik brouwmeester bij de Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij. Hier werken wij samen met Stichting Philadelphia, dit is een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking.

Contact: Jos@verlaak.nl

Subsidieadviseur

Sanne Verlaak

Overvanaf 2008 ben ik werkzaam als subsidieadviseur bij Verlaak Consultants BV. Ik richt mij vooral op de WBSO-aanvragen, acquisitieplannen en de communicatie met klanten. Eén van de leukste projecten waar ik aan mee heb gewerkt was het Oogbusproject van het Oogziekenhuis Rotterdam. Met deze oogbus hebben wij de eerste prijs van Nederland op het gebied van zorginnovatie gewonnen. Hier ben ik dan ook erg trots op!

Nevenactiviteitennaast het werk bij Verlaak Consultants BV werk ik als Happiness Manager bij Yonego BV. Daarnaast ben ik bezig met de studie online marketing.

Contact: Sanne@verlaak.nl