Werkwijze

1. Onderzoek
Voordat wij een subsidie aanvragen, doen wij allereerst onderzoek naar uw bedrijf en het desbetreffende project waarvoor subsidie aangevraagd dient te worden. Dit wordt gedaan om zo het juiste advies te kunnen geven over de verschillende subsidies en eventuele alternatieven met u te kunnen bespreken.

2. Advisering
Naar aanleiding van het onderzoek zal een advies worden gegeven over welke subsidies voor u van toepassing zijn. U krijgt van ons een rapport van de verschillende subsidiemogelijkheden. Daarin staat ook vermeld aan welke voorwaarden u moet voldoen.

3. Subsidieaanvraag
Wanneer u een interessante regeling aantreft in het rapport, gaan wij ermee aan de slag! Wij verzorgen voor u de gehele subsidieaanvraag. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de aanvraag en kunt u zich focussen op uw werkzaamheden.

4. Begeleiding en ondersteuning
Na de subsidieaanvraag houdt het voor ons niet op. Dit proces gaat namelijk verder. Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u de subsidie ook daadwerkelijk ontvangt. Tevens zorgen wij voor de administratie en voor de afhandeling van de subsidie.


"Unieke betrokkenheid met klanten, ook na de subsidieaanvraag"