Over ons

Wij zijn een familiebedrijf dat al 30 jaar is gespecialiseerd in het geven van subsidieadvies en juridisch advies. Wij zijn actief op het gebied van subsidieaanvragen voor zowel het (mkb-)bedrijfsleven als voor non-profitorganisaties. Daarnaast staan wij zowel particulieren als ondernemers bij wanneer er juridische kwesties spelen. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot drie werknemers. Wie wij zijn en wat ons dagelijks bezighoudt, is hieronder te lezen.

 

Ons team

mr. Hans Verlaak

mr. Hans Verlaak

Positie: directeur

Over: na ruim 30 jaar subsidieadvies kan ik wel stellen dat ik inmiddels de seniorstatus heb bereikt. Het mooie aan het werk is dat geen enkel project hetzelfde is. Je moet telkens opnieuw proberen de meerwaarde ervan te onderbouwen. Dat maakt het werk zo leuk, zeker als de subsidieaanvragen gehonoreerd worden.

Nevenactiviteiten: ik ben verbonden aan de Hogeschool Rotterdam, waar ik colleges geef over subsidies en overheidsfinanciën. Ondertussen heb ik heel wat (oud)studenten met het subsidievirus besmet die vervolgens een eigen consultancybedrijf hebben opgestart. In mijn vrije tijd maak en luister ik graag naar muziek.

Contact: hans@verlaak.nl

dr. Jos Verlaak

dr. Jos Verlaak

Positie: adviseur

Over: ik ben regelmatig - op oproepbasis - betrokken bij de grotere en technisch wat meer ingewikkelde projecten binnen Verlaak Consultants BV. Denk hierbij aan meerjarige milieu- en energiebesparingstrajecten bij klanten. Chemie en techniek zijn mijn werkvelden. Ik heb scheikunde gestudeerd aan de Radboud Universiteit en de doctorstitel mogen behalen.

Nevenactiviteiten: naast het werk bij Verlaak Consultants BV ben ik brouwmeester bij de Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij. Hier werken wij samen met Stichting Philadelphia, dit is een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking.

Sanne Verlaak

Sanne Verlaak

Positie: subsidieadviseur

Over: vanaf 2008 ben ik werkzaam als subsidieadviseur bij Verlaak Consultants BV. Ik richt mij vooral op de WBSO-aanvragen, acquisitieplannen en de communicatie met klanten. Eén van de leukste projecten waar ik aan mee heb gewerkt was het Oogbusproject van het Oogziekenhuis Rotterdam. Met deze oogbus hebben wij de eerste prijs van Nederland op het gebied van zorginnovatie gewonnen. Hier ben ik dan ook erg trots op!

Nevenactiviteiten: naast het werk bij Verlaak Consultants BV werk ik als Happiness Manager bij Yonego BV. Daarnaast ben ik bezig met de studie online marketing.

Contact: sanne@verlaak.nl