Verlaak Consultants

Subsidieadvies

Subsidieadvies

Sinds 1987 zijn wij actief op het gebied van subsidies voor zowel het (mkb-)bedrijfsleven als voor non-profitorganisaties. Naast het onderzoek naar de haalbaarheid en het aanvragen van de subsidie, begeleiden wij u ook bij de desbetreffende investering(en). Ook na een succesvolle subsidieaanvraag ondersteunen wij u zo goed mogelijk.

Een subsidie aanvragen is niet altijd even gemakkelijk. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan op het gebied van subsidieaanvragen waardoor wij voor u de juiste subsidie kunnen aanvragen. Wanneer men niet weet welke mogelijkheden er zijn op het gebied van subsidies en financiën kan dit leiden tot veel tijdverspilling. Dit willen wij graag, samen met u, voorkomen. 

Waarom zijn subsidies vaak noodzakelijk?

Vernieuwing is voor elke branche van levensbelang. Zonder vernieuwing verslechtert je concurrentiepositie, stagneert de groeicapaciteit en raakt de economie in de slop.

Subsidie is de smeerolie in het innovatiemechanisme. Nieuwe projecten zijn vaak risicovol en organisaties vragen zich af of ze het risico willen nemen. Subsidies en/of andere bijdragen zoals kredieten en garantstellingen kunnen dan helpen om toch de vernieuwingsslag te maken. Wij helpen om uw vernieuwingen mogelijk te maken.

Maar er is meer: is de subsidie eenmaal binnen, dan wacht er nog een belangrijke administratieve taak om de subsidie te verantwoorden. Organisaties hebben per definitie een grote hekel aan administratieve verplichtingen. Wij ondersteunen u hierbij! Wij geven de tools om uw administratieve plichten te vervullen. Daarnaast geven wij adviezen om eventuele controles heelhuids te doorstaan.